ï»� Dijagnostika kvara :: Auto Servis Kereš

https://richardmillereplica.is https://www.perfectrichardmille.com/ fake Franck Muller https://perfectrolex.to boatwatches.com uhren replica rolex replica https://it.wellreplicas.to/ replica watches replique montre

  • Dijagnostika kvara
  • Servis vozila
  • Injektori
  • Diesel pumpa
  • Bosch certifikat

    logo-bosch

    Naša tvrtka specijalizirana je za servisiranje motornih dijelova marke Bosch, a za to imamo i Bosch certifikat.  

Dijagnostika kvara

Pod dijagnostikom kvara na vozilima podrazumijeva se otkrivanje uzročnika kvara na motoru koji se najčešće signalizira putem svjetlosne lampice na kontrolnoj ploči automobila. Kako bismo znali na koji dio kvara na motoru se odnosi neki simptom koji klijent uočava prilikom vožnje, spajamo vozilo na dijagnostički uređaj koji očitava grešku. Pod dijagnostikom podrazumijevamo i mjerenje kompresije, ispitivanje dovoda goriva, mjerenje ispušnih plinova i ostaloga. Preventivnim pregledima i servisom sprječava se mogućnost nastanka kvara na vozilu. Proizvođači u današnja vozila ugrađuju elektroničke sustave koji prate rad vozila i pravovremeno signaliziraju neispravnost u radu.

Ugrađeno računalo prati rad elektroničkih senzora, bilježi različite događaje i neispravnosti te pravovremeno signalizira kvar putem lampica na kontrolnoj ploči ili onemogućava rad vozila.

Jedino obučeni stručnjaci uz pomoć računalne dijagnostike mogu dati precizan odgovor o uzroku problema. Stoga se s povjerenjem možete obratiti našim zaposlenicima.
 Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr