ï»� Servis vozila :: Auto Servis Kereš

https://richardmillereplica.is https://www.perfectrichardmille.com/ fake Franck Muller https://perfectrolex.to boatwatches.com uhren replica rolex replica https://it.wellreplicas.to/ replica watches replique montre

  • Dijagnostika kvara
  • Servis vozila
  • Injektori
  • Diesel pumpa
  • Bosch certifikat

    logo-bosch

    Naša tvrtka specijalizirana je za servisiranje motornih dijelova marke Bosch, a za to imamo i Bosch certifikat.  

Servis vozila

Nudimo Vam cjeloviti servis Vašeg automobila u skladu sa standardima proizvođača. Vršimo izmjenu ulja i filtera, veliki servis, pripremu za tehnički pregled; servisiramo i punimo klima uređaje te vršimo usluge vulkanizacije. Kao Bosch servis imamo posebno školovano stručno osoblje osposobljeno za sve dijelove mehanike Vašeg vozila. Naši stručnjaci koriste najsuvremeniju dijagnostičku tehnologiju i rabe isključivo dijelove vrhunske kvalitete.

Važno je naglasiti da se na prvom servisu, bez obzira na to o kojoj je marki vozila riječ, isključivo mijenjaju ulje u motoru, filter ulja i brtva čepa. Naravno, na prvom servisu otklanjaju se sitniji nedostaci, ukoliko oni postoje. Ulje u kočnicama obično se mijenja nakon dvije godine, u udvostručenom servisnom intervalu koji propisuje pojedini proizvođač (ako je interval 15.000 kilometara, onda se to radi nakon 30.000 prijeđenih kilometara).

Zupčasti remen također se mijenja u skladu s odredbama koje je propisao proizvođač, a to varira od 100.000 do 250.000 kilometara. U svakom slučaju, mnogo je bolje redovito provoditi servis automobila bez obzira na trošak, jer ako se automobil zapusti mogu uslijediti mnogo veći kvarovi koji će iziskivati i mnogo veći trošak. Stoga je bolje spriječiti, nego liječiti!

 

Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr