ï»� Injektori :: Auto Servis Kereš

https://richardmillereplica.is https://www.perfectrichardmille.com/ fake Franck Muller https://perfectrolex.to boatwatches.com uhren replica rolex replica https://it.wellreplicas.to/ replica watches replique montre

  • Dijagnostika kvara
  • Servis vozila
  • Injektori
  • Diesel pumpa
  • Bosch certifikat

    logo-bosch

    Naša tvrtka specijalizirana je za servisiranje motornih dijelova marke Bosch, a za to imamo i Bosch certifikat.  

Injektori

Veliki neprijatelji injektora su prljavština (nečistoće u gorivu) i veliki broj prijeđenih kilometara. Injektori se najčešće zanemaruju prilikom servisiranja vozila, a zbog neispravnosti mogu nastati ozbiljni problemi. Simptomi koji bi upućivali na probleme s injektorima su sljedeći: manji protok goriva, što uzrokuje veću potrošnju goriva, nepravilan rad motora, smanjena snaga, otežano paljenje, crni i bijeli dim i ostalo.

U današnjim common-rail sustavima tlak goriva prelazi 2200 bara i zato je važno pravovremeno djelovati. Zbog detonacija u motoru, s vremenom može doći do oštećenja dvomasenih zamašnjaka, a u najgorim slučajevima i do oštećenja motora. Kako bi izgaranje bilo pravilno, potrebno je prvo ubrizgati manju količinu goriva (tzv. pred-ubrizgavanje) koja se raspršuje i lako pali, a zatim se ubrizga glavna količina goriva koja izgara brzo i učinkovito.

Ukoliko Vaš automobil ima veliki broj prijeđenih kilometara (oko 100.000) i niste sigurni u kvalitetu goriva koje koristite, velika je vjerojatnost da su injektori začepljeni i da ih je potrebno popraviti (odnosno, izmijeniti dotrajale dijelove). U ponudi imamo ultrazvučno čišćenje benzinskih injektora.


 

 

Pogledajte video koji objašnjava proces rada injektora:

Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr